Regndroppsmassage och mycket mer för er i Älvsjö & Södermalm

Mina tjänster

Hos mig på Boosting Your Health by Brita hittar du ett par behandlingar, bland annat regndroppsmassage. Massagen sker på plats hos mig i Älvsjö, i närheten av Södermalm. Healing däremot går att få på distans, alltså kan du få hjälp med det även om du befinner dig längre bort.

Regndroppsmassage människa 60 min

Regndroppsmassage är en mjuk men kraftfull behandling där det är oljorna som arbetar. Jag använder mig av 10st olika terapeutiska oljor under 1 timmes behandling där jag arbetar på fötterna och på ryggen. Massagen är välgörande och kraftfull behandlingsform och skapar förutsättningar för kroppen att släppa på spänningar samt rätta till obalanser. Oljorna går in på djupet i kroppen och kan jobba på bl. a immunförsvar, muskler, leder, skelett ect.
Kontakta mig om du önskar en behandling men har svårt att komma till mig.
Pris: 750kr

Aromamassage halvkropp 30 min

Aromamassage är kan upplevas som en mjuk massage men är en kraftfull behandling där det är oljorna som arbetar. Jag väljer ut specifika oljor beroende vilket behovet är för behandlingen. Massagen är välgörande och kraftfull behandlingsform och skapar förutsättningar för kroppen att släppa på spänningar samt rätta till obalanser. Oljorna går in på djupet i kroppen och kan jobba på bl. a immunförsvar, muskler, leder, skelett ect.
Kontakta mig om du önskar en behandling men har svårt att komma till mig.
Pris: 400kr

Regndroppsmassage hund ca 60 min

Regndroppsmassage är en mjuk men kraftfull behandling där det är oljorna som
arbetar. Jag använder mig av 9 olika terapeutiska oljor under 1 timmes behandling där jag arbetar både på tassarna och på ryggen i en lugn miljö. Behandlingen kan ha en lugnande effekt på ömmande muskler och kan vara användbar för att dra ut gifter ur kroppens system men kan även påverka emotionellt. Den kan även hjälpa hunden i förebyggande syfte att hjälpa till självläkning. Hunden ska klara av att bli hanterad.
Vid frågor, kontakt mig för ytterligare information.
Pris: 400kr

REGNDROPPSBEHANDLING HÄST 60 MIN

Regndroppsmassage är en mjuk men kraftfull behandling där det är oljorna som arbetar. Jag använder mig at 9 olika terapeutiska oljor under 1 timmes behandling där jag arbetar både på hovkransarna, bakben samt ryggen. Behandlingen kan ha en lugnande effekt på ömmande muskler och kan vara användbar för att dra ur gifter från kroppens system men kan även påverka emotionellt. Det kan även stärka hästens immunförsvar och självläkning. Regndroppstekniken är en enkel och kraftfull behandling och kan stärka hästen i allmänhet.
Hästen ska klara av att bli hanterad.
Pris: 400kr

Ärkeängelhealing ca 60 min

Detta är en kraftfull healing som kan hjälpa till vid te x sömnproblem, stress eller
fysiska problem.
Den jobbar på just det du behöver vid behandlingstillfället och utförs både på plats
och distans (där du är).

På plats:
Under denna behandling ligger du ner på en massagebänk med kläderna på och en filt om så önskas och får lyssna på lugn musik. Jag kommer att använda mig av olika mjuka handpositioner allt från fötterna upp till huvudet.
Distans:
Vi har kontakt strax innan behandlingens start och därefter får du får lägga dig på ett bra ställe där du får vara ostörd. Lyssna gärna på skön musik som du kan slappna av till. Efter behandlingen är slut kontaktar du mig och vi gör en summering av hur stunden har varit för dig.
Pris: 650kr

HEALING – DE 4 ELEMENTEN, 30 MIN

Healingen balanserar de fyra elementen jord, vatten, eld och luft i oss. Det är bra om du är för ojordad, sömnproblem, stress och mensvärk. Detta är en healing som går djupt in i den fysiska kroppen, vilket betyder att den lämpar sig bäst för fysiska problem även om orsaken kan vara känslomässiga eller mentala.
Behandlingen ges endast på plats!
Pris: 400kr

De strömmarna ca 40 min

Denna healingbehandling är specifikt bra för att balansera upp vårt feminina och
maskulina energiflöde i kroppen. Alla människor har både feminina och maskulina karaktärer i sig oavsett vilket kön man är. Övervägande delen av oss alla, har någon grad av obalans mellan dessa. Får vi balans mellan båda sidorna kan vi uppleva att livet känns lättare. Behandlingen sker antingen på plats hos mig eller distans (där du är).

På plats:
Under denna behandling ligger du ner på en massagebänk med kläderna på och en filt om så önskas och får lyssna på lugn musik. Jag kommer att använda mig av olika mjuka handpositioner allt från fötterna upp till huvudet.
Distans:
Vi har kontakt strax innan behandlingens start och du får lägga dig ostört på ett bra ställe där du befinner dig. Lyssna gärna på skön musik som du kan slappna av till. Efter behandlingen är slut kontaktar du mig och vi gör en summering av hur stunden har varit för dig.
Pris: 550kr

FAMILJEKARMAHEALING 60 MIN

Se info på Boka Direkt